Müdürü bıçaklayanlara 32 yıl

Olay, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda yaklaşık 4 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastalıkları eski müdürü olan Hasan Sivaz (43), yolda yürürken alkollü 2 kiÅŸi tarafından yolu kesildi. Alkollü ÅŸahıslar Hasan Sivaz’tan önce sigara ardından da para istediler. Hasan Sivaz’a saldıran 2 kiÅŸi 7 yerinden bıçaklayıp cep telefonunu gasp ederek kaçtı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Gasp Büro AmirliÄŸi ekipleri, olayla ilgili Serkan A. (20) ve Adem M.’yi (27) yakalayarak gözaltına aldı. “Nitelikli yaÄŸma, bıçakla yaralama ve darp” suçlarından Samsun Adliyesi’ne sevk edilen 2 genç çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Serkan A. ve Adem M. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Hakim karşısına çıkan kaynakçı Serkan A. ile inÅŸaatlarda boyacılık yapan evli 2 çocuk babası Adem M., suçlamaları kabul etmeyerek kendilerini savundu. Serkan A., “Olay akÅŸamı evime giderken yolda mahalleden tanıdığım Adem M.’nin sonradan adını öğrendiÄŸim Hasan Sivaz ile tartıştığını gördüm. Adem M. bıçak çıkardı. Kavgayı ayırayım derken bıçağı görünce kendimi kenara çektim. ‘Ne haliniz varsa görün’ diyerek Adem’in yanından ayrıldım. Ben suçsuzum. Beratımı ve tahliyemi istiyorum” dedi.

Adem M. ise, “Olay günü akÅŸamı mahalleden tanıdığım Serkan A. ile buluÅŸtuk. Birlikte bir büfeden ÅŸarap aldık. Birlikte ÅŸarap içtik. Serkan yoldan geçen isminin Hasan Sivaz olarak öğrendiÄŸim kiÅŸiden sigara istedi. Åžahıs sigarasının olmadığını söyledi. Serkan da yanımdan kalkıp Hasan Sivaz’ın yanına gitti. Serkan bu kez para istedi. Hasan Sivaz parasının da olmadığını söyleyince Serkan yumrukla vurmaya baÅŸladı. Ben bulunduÄŸum yerden kalktım. Serkan’a ‘niçin adama vuruyorsun’ dedim. Adam elinden kaçınca Serkan peÅŸine düştü. Bıçak çıkartarak adama vurmaya baÅŸladı. Adamın telefonunu aldığı anı görmedim. Ancak, bir gün sonra karşılaÅŸtığım Serkan, telefonu satacağını ve asker arkadaşına harçlık göndereceÄŸini söyledi. Serkan ‘ben bekarım, telefonu sen sat. ÇocuÄŸum hasta deyince telefoncu alır’ dedi. Birlikte telefoncuya gittik. Ben telefonu 65 liraya sattım. Serkan paranın 35 lirasını bana verdi. Ben de ‘bu parayı çocuklarıma yedirmem’ diyerek süs balığı aldım” diye konuÅŸtu.
Mahkeme heyeti Adem M. ile Serkan A.’yı gasp suçundan 11 yıl 8 er ay, kasten yaralamadan 2 yıl 11’er ay, hakaretten 1 yıl 5 ay 15’er gün olmak üzere toplam 16 yıl 15’er gün hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca, üzerinde sustalı bıçak ele geçen Adem M., 6 ay hapis 500 lira da adli para cezasına çarptırıldı.


Facebook Profilinde Paylaş
Ekleyen by :
Yorumlar : Yorum Yok
Etiketler : , , , ,
Okunma Sayısı :

Bir Cevap Yazın

*

Copyright © 2015 Sohbet Odaları. Tüm hakları saklıdır.

Tarih : 15.04.2021
Saat : 12:31:56
itibari ile RomeO Tarafından Güncellenmiştir.

Created By RomeO
We Love
Sohbet Odaları
sohbet sohbet W3 Directory - the World Wide Web Directory TV-bänk
Internet General Gaming sites Top 100