Trabzon’u sular altında kaldı
Trabzon’un Yomra, Arsin ve Araklı ilçelerinde bugün etkili olan ÅŸiddetli yağış nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken Yomra ilçesinde de 2 kiÅŸi yaÅŸanan sel sonrası kayboldukları öğrenildi.
Yağışlar daha çok Yomra ilçesinde etkili olurken, Yomra-Özdil yolu taÅŸan dere suları ve toprak kaymaları nedeniyle ulaşıma kapandı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, “AKUT VE UMKE ekiplerimiz kayıp vatandaÅŸlarımızı bulmak için çalışmaya yapıyor. Yomra-Özdil yolu boyunca mahsur kalan araçlardan bazılarını kurtardık. Yol açılma çalışmaları sürüyor. Yolda mahsur kalan vatandaÅŸlarımızdan 40 kiÅŸiyi geceyi geçirmeleri için Oymalıtepe beldesine göndereceÄŸiz” dedi.
Yomra merkeze baÄŸlı GozdeÄŸirmen mevkiinde sel sularına kapılan Åžakire AteÅŸ (70) ve torunu Erman AteÅŸ’in fındık bahçesinde fındık topladıkları sırada yaÅŸanan sel sonrası kayboldukları öğrenildi.
Facebook Profilinde Paylaş
Ekleyen by : admin
Yorumlar : Yorum Yok
Etiketler : altında, kaldı, sular, Trabzon'u, Trabzon'u sular altında kaldı
Okunma Sayısı :
Tweet